www.bagerielever.blogg.se

Ett rörigt inlägg
Idag kommer jag att skriva ett väldigt ostrukturerat inlägg, tvärtemot vad jag lovade er förra veckan..
Jag hoppas ni har förståelse, för jag skriver mest det här för min egen skull. Allting är nämligen ganska rörigt just nu. Eller ja, inte egentligen för har väl egentligen inga större "problem" eller så i livet, förutom dem som finns i mitt huvud. 
 
Jag vet inte riktigt hur jag trivs i skolan just nu, och det är ganska så jobbigt för mig för jag har alltid, alltid tyckt om skolan. Och nu vet jag inte riktigt längre, eftersom gymnasiet är så annorlundamot högstadiet. Jag saknar de tydliga matriserna och att veta hur man låg till i alla ämnen. Det får jag inte här på gymnasiet, åtminstone inte i samma utsträckning. Och det stressar mig, eftersom jag bryr mig mycket om det, det är en av sakerna som spelar störst roll och det är där jag utmanar mig. Alltså, jag har ju en känsla för ungefär vart jag ligger, men det stressar mig att inte veta exakt.
 
Det är också annat som gör att jag kanske inte trivs så bra. Jag har blivit lättpåverkad, vilket jag inte var så mycket tidigare. Jag tycker liksom inte om